Shinomaki

Judoclub Shinomaki, Loenhout
Judoschool Wuustwezel te Loenhout

Nieuwjaarsfeest 2010

Shinomaki nieuwjaarfeestje.

 

Voor de tweede maal in rij, zondag ll. 24 januari 2010  een geslaagd nieuwjaarsfeest, in de kelder van Cees & Maria.

Met 75 deelnemers dat kan tellen.

Vanaf 13.00 u. kwamen de eerste gegadigden aan, de tafels stonden klaar, mooi gelardeerd met wat groen, smakelijk verzorgd door Sonja, buiten was het ijzig koud en binnen lekker warm.

Sfeervol muziekje op de achtergrond, een voor een sijpelden de genodigden binnen, er werd kennis gemaakt tussen actieve leden en sympathisanten, terwijl er werd nagekaart over het voorbije jaar en er ook interessante ideeën werden geopperd om de club nog beter te laten functioneren.

Omstreeks 15.00 u. was iedereen aanwezig.

Ondertussen heeft Cees de jongsten een vlotte opwarming en training gegeven, terwijl de ouders genoten van een bakje koffie of thee.

Paul Goossens hield een gewaardeerde welkom rede waarin op ludieke wijze Cees & Maria geprezen werden om hun inzet en vrijgevigheid.

Het mag inderdaad gezegd worden dat het een luxe is voor de judoka’s om te genieten van een privé kelder met alle accommodatie die een judoka zich kan indenken,

De matten liggen altijd klaar, kleedkamers voor dames en heren, douche, ijskast, keuken, warme en koude dranken, judopakken….het is er allemaal ter beschikking.

Voor de prijs moet je zeker niet laten, voor slechts € 60,00 ben je een heel jaar lang  verzekerd en mag je drie dagen per week gebruik maken van de judokelder.

 

Stel U voor, een eetfestijn en ondertussen konden de kinderen naar hartelust ravotten op de tatami.

Iedereen kon drinken wat hij of zij wilde. Winny had voor lekkere jonge Afrikaanse rode en witte wijn gezorgd.

Om 16.30 arriveerde Peter Van Aelst “ Queback” met ( wat later bleek) een overheerlijke Breugeltafel, waarvan zowel de jongsten als de oudsten zich rond konden eten,

er was van alles meer dan genoeg, het was zo lekker dat enkel het nagerecht niet helemaal is verorberd.

Oud leden verbroederden met nieuwelingen en wisselden ervaringen en gebeurtenissen onder elkaar uit.

Om 20.00 u. gingen de laatsten stilaan naar huis, uiteindelijk is het morgen maandag, de kinderen naar school en alle anderen weer aan het werk.

Afwassen moest ook al niet gebeuren daar zorgde de Peter zelf voor ( prijs all-inn).

 

Indien dit feestje, net als vorig jaar winst boekt, worden de gelden gebruikt om de deelname aan wedstrijden van onze leden te betalen.

Cees lanceerde het idee om nog dit jaar een bal te organiseren met de bedoeling middelen te collecteren om de budo nog beter te laten functioneren, dit is in eerste instantie niet tegen dovemans oren gezegd omdat het de club ten goede komt, dit zal zeker in de jaaragenda worden opgenomen.

 

Uit de gesprekken die ik hier en daar opving bleek o.a.

Dat er behoefte is aan lesgevers die consequent de kinderen instrueren, consequent! omdat kinderen veel belang hechten aan een vertrouwenspersoon.

Er zijn dagen dar er 30 jongens en meisjes tussen 5 en 15 jaar op de mat staan, Jef Goetstouwers levert hier prachtig werk.

“De Jef is ne goeie meester” maar door zijn werk kan ook hij er niet altijd zijn, zelfs op hoger genoemd feestje hebben wij hem moeten missen, snik, snik….traan..

Anderzijds moet de leeftijdklasse van 16, 17 en 18 jarigen meer bezet worden omdat deze jongvolwassenen te weinig variatie hebben in tegenstanders, t.t.z. zij weten van elkaar wat de een tegenover de ander gaat doen.

 

Marc Van Esbroeck heeft de hele dag vóór het feestje 23 jan. doorgebracht in het sportpaleis van Antwerpen waar judowedstrijden werden beslecht onder internationale judoka’s.

Hij vertelde dat onze judoka’s indien zij zouden meedoen hier zeker heel wat prijzen mee naar huis zouden nemen, spijtig genoeg word Shinomaki op die manifestatie niet uitgenodigd omdat het een andere judobond is, een judobond waarin Cees met zijn Shinomaki ooit bij aangesloten was, maar die in die tijd, jaren geleden, door onderlinge geruzie niet meer in aanmerking kwam om verder deel te nemen aan hun wedstrijden, misschien tijd om die stelling te herzien?.

 

Voor de volwassenen zit het qua lesgevers meer dan goed, vier goed opgeleide zwarte banden eerste DAN, Patje Aerts, Tom Budts, Paul Goossens en Marc Van Esbroeck die elkaar wekelijks afwisselen, toch werd ook hier de heimwee naar oud meester Patrick Vervloet eens te meer geopperd, dit o.a. omdat Patrick de lat hoger legt of beter gezegd en ter goeder trouw, bewust geen rekening houd met diegenen die niet helemaal meekunnen, waaronder mijzelf ondergetekende, terwijl de huidige lesgevers dan weer wel rekening houden met het algemeen gemiddelde, wat dan weer een geluk is voor ondergetekende!.

 

Eveneens zijn de dames niet meer voldoende in getale, met al die één leden “Winny“ dus, kan je niet altijd zeggen dat het leuk is, toch heel lovenswaardig dat Winny met haar +/- 60 kg week in week uit consequent aanwezig blijft en het opneemt tegen h(b)eren van +/- 80 kg tot 110 kg.

 

Philip Aernouts de eerste initiatiefnemer van het nieuwjaarsfeestje moet het ook niet altijd makkelijk gehad hebben, al wie hij ontmoete vroeg “awel wanneer komde gij terug! “ ? dat zegt veel over Philip natuurlijk.

 

Tevens is iedereen het erover eens dat de nieuwe leden, die het voorbije jaar mee instapten, een goede sportieve meerwaarde geven aan de club, Rudy Van Dijck met zijn wekelijkse nieuwe maar doordachte judo-ideeën,

Kris Nauwelaers met zijn karate ervaringen, Guido Campaert met zijn leuke grappen en grollen, Guy Van Looveren die je alle weken ziet evolueren en Jeroen Braat die hoe langer hoe meer geïnteresseerd geraakt in de judosport. …..

 

Tot slot zou het een opstekertje zijn wanneer zowel Karel Vriends als Patrick Vervloet nog eens enkele lessen zouden willen komen geven, dit omdat er ambitieuze leden zijn die wat extra wedstrijd techniek goed zouden kunnen gebruiken.

 

Vermeldenswaardig is ook dat de website een feit is !!! dankzij de inzet van dochter Marjan en vader Marc Van Esbroeck, zie WWW.SHINOMAKI.BE

De foto’s van ’t voorbije feest staan al online.

 

Zo zie je maar weer dat een feestje helemaal geen zwelgpartij moet zijn om succesrijk te zijn, er werden lovenswaardige ideeën uitgewisseld, als we er tegen volgend nieuwjaarsfeestje enkele van kunnen realiseren kunnen we ook buiten het succes met het aantal deelnemers ook over het succes van onze nieuwe realisaties stoefen.

 

Een vraag, een tip,… als je instemt met de inhoud van deze brief, zend hem door een familie, kennissen, medestudenten, collega’s, vrienden en of geïnteresseerden.

Wij mogen trots zijn op onze club, een sportieve judoclub in volle EXPANSIE “SHINOMAKI”

 

Bedankt alle deelnemers en tot woensdag vanaf 19.00 u. op de mat.

 

In naam van judoclub Shinomaki

Hartelijke groeten,

 

Verslaggever,

Guido Torfs

 

Judoclub

Shinomaki

Cees Martens

Tel.: 03 669 54 52

CARNAVASTORNOOI HEERLE 2010

 

Op het karnavalstornooi 2010, te Heerle hebben onze mannen zich weer van hunnen sterke kant laten zien:

Elize vos:                           4 de plaats

Bram Van Looveren             2 de plaats

Alex Van Dijck                  5 de plaats

Robin Rubbens                  5 de plaats

Tim rombouts                    1 ste plaats

Glenn Rombouts                1 ste plaats

Thalia van den Driessche  1 ste plaats

Eline Rombouts                  3 de plaats

Elize Geens                         3 de plaats

En “ last but not least: De Rudy pakte de 2 de plaats, als veteraan tegen dat
jong geweld: Nen dikke proficiat, Rud
y!

 


Tornooi Riemst  21-02-2010


Robin Rubens 2de

Bram Van Looveren 3de

Alex Van Dijck 3de

Ward Torfs 3de => Heeft in een categorie hoger meegedaan,

en heeft zich zeer goed geweerd tussen de oudere en iets zwaardere jongens.

Merel Torfs 3de

Eliza Geens 4de

Tim Rombouts 1ste

Eline Rombouts 3de

Glen Rombouts 2de

Tornooi Kim Budo club te Kontich:

Robin Rubbens    4de

Alex Van Dijck   2de

Ward Torfs         1ste

Merel Torfs         3de

Tim Rombouts     1ste

Glen Rombouts    1ste

Rudy Van Dijck   1ste

 

Ik zwaai dan wel met lof naar diverse ander clubs maar toch kaapten onze deelnemende jongens zondag de eerste prijzen in de wacht.

Wat voor mij, als op inactief staande judoka, het superste aan dit weekeinde was, is wel het feit dat Rudy Van Dijck op een onovertroffen manier de eerste prijs in de wacht sleepte, Rudy met zijn groene band, nam het op tegen zwarte gordels, jonge gasten van een jaar of twintig, “daar doenekik mijnen hoed voor af ”, zonder oneerbiedig te willen zijn “de Rudy is toch ook de jongste niet meer”  

Bloedstollend, suspens van af het begin tot het einde, Rudy in eerste instantie toch wat onzeker….. onvoorstelbaar, ik zie die mannen tegenover elkaar staan en denk och arme de Rudy…..en dan gebeurt het… de combinatie van snelheid, soepelheid, gedrevenheid, doorzicht, een heel pak lef,…..in combinatie met kalmte en concentratie tot in het uiterste van zijn tenen, alle truckjes en goede raad van de voorbije maanden bundelden zich samen, het was soms van zijn gezicht af te lezen, ook zijn eigen infosysteem kwam in werking in de beslissende seconden.

Vrienden dit had je moeten meemaken, ik mag wensen dat in de toekomst wat meer leden tijd willen vrij maken om te genieten van deze momenten, je slaat twee vliegen in een klap, je kan eens lekker ontspannen en tegelijkertijd supporter je voor een vriend/collega, dat moet je jezelf ook eens gunnen,

En dan moet je dat gezicht van de Rudy zien…. die glimlach…tot ver achter zijn oren, voor een verdiende overwinning !!!

inkom € 3,00.

In de aanloop van zijn wedstrijd had Rudy zelfs de tegenwoordigheid van geest om mij te vertellen dat er een computerprogramma bestaat waarmee je de uitslagen van judowedstrijden kan weergeven, dit zetten we verder op punt.

Ook tof om vast te stellen is dat hij, De Rudy, op korte tijd voor vele judokas van andere clubs geen onbekende meer is.

 

 

 

Training met Jan Van Tichelt

Het was weer van de bovenste plank de voorbije dagen.

Vrijdag 12 maart kregen we hoog bezoek uit Brecht, Jan van Tichelt en zijn kornuiten brachten een bezoek aan onze club Shinomaki, dit dankzij de bemiddeling van Rudy Van Dijck.Wat ons vooral opviel was de snelheid waarmee de judokas uit Brecht “uitpakten”, hiervan kunnen we nog veel leren, het is een aanvallend judo, in de stijl van Patrick Vervloet, of tenminste zoals Patrick het ons graag zou willen zien doen, ondertussen weten we allemaal dat Patrick in onze club de enige is die dat snelle gevecht er bij ons zou inkrijgen, wij zijn dan ook heel blij dat Patrick in de toekomst met ons verder wil werken naar een hoger niveau.
De Jan Van Tichelt is alleszins een gedreven Judoka, de relaxte manier van les geven, kennis van zaken, gevoel voor discipline, de variabiliteit, altijd met een glimlach,Zijn leden zijn sportief en deelden heel graag hun kennis met onze judokas en dit alles op een collegiale manier.Ik had de eer om een fotoreportage te maken van deze training, met dank aan Sonja Maes voor het fototoestel, de foto’s zullen worden opgenomen op de website

www.shinomaki.be

 

 

 

Tornooi Oosterhout, tweede Paasdag 2010

 

Uitslagen van het tornooi te Oosterhout op tweede paasdag 2010

 

Willem Vos                    1 ste

Eline Vos                        2 de

Alex Van Dijck               2 de

Bram Van Looveren      2 de

Robin Rubbens              3 de

Michel Weyns                3 de

Ward Torfs                    3 de

Tim Rombouts              1 ste

Merel Torfs                    2 de


 

Feest 75 ste verjaardag Kees

 

r weer een gevulde prachtige zo

Beste Shinomaki-leden-vrienden-familie,

 

De aanzet dekt bijna de lading, enkel nog het voornaamste vermelden, namelijk “De Cees” is verjaard.

Daar hebben we naar al oude traditie samen ontzettend op zijn Cees’s van genoten.

Hij had er dan ook al lang werk van gemaakt, eerst de algemene planning, datum, genodigden, eten drinken, budo opsmukken en versieren….

Alle ingrediënten waren dan ook goed vertegenwoordigd.

75 jaar ’t is niet niks…..

 

Wat vernamen we zoal in de wandelgangen?

Dat Sonja weer voor een hele mooie bloemen tafeldecoratie heeft gezorgd.

Dat we in de namiddag ontzettend hebben kunnen genieten van de sportieve rivaliteit bij de allerjongsten, witte en gele banden tornooi.

Dat we hiervoor terug konden rekenen op scheidsrechter Jan en juryleden Wim & Anneke uit Nederland.

Dat Eliza Geens het mooist kan vallen.

Der efkes tussendoor vermelden dat: de kleinen Brat Stanton ondanks zijn knieblessure toch de wedstrijd heeft uitgedaan, ondertussen is alles op zijn plooi.

Dat we de Cees met een spetterde “Lang zal hij leven“ hebben toegezongen onder de kundige leiding van meesterdirigent en spreker Paul Goossens.

Dat we met z’n allen eensgezind waren over de prachtige kata uitvoering van Patje Aerts en Marc Van Esbroeck, en dit terwijl de Marc het haast in z’n broek deed van de zenuwen, extra knap was dat daar niemand iets van gemerkt heeft.

Dat het eten eens te meer uitmuntend verzorgd was door Peter Van Aelst, Queback.

Dat er zomaar tachtig genodigden op het avondfeest mee aan tafel schoven.

Dat De Cees een “schoewn hemmeke” aan had.

Dat er genoeg eten en drinken was voor 150 man en dat we dat toch properkes hebben binnengespeeld.

Dat wij met z’n allen een mooi bedrag hebben samen gesprokkeld, waarmee de Cees mag doen wat hij wil.

Dat Tinneke in augustus moeder word van “nen twieling”

Dat den Bart van Tinneke vader wordt.

Dat Tinneke al weet wat het zal worden, maar het lekker aan mij niet wilde verklappen.

Dat Sonja wel weet welk geslacht de kindjes zullen hebben en toch heeft Tinne het haar niet verteld.

Den Cees liep zondag ni oep sloefe, maar wel met schoenen.

Dat den Jef Goetstouwers het volgend seizoen bijna elke woensdag komt les geven.

Dat zij die niet aanwezig waren iets mooi gemist hebben.

 

En tot slot…..

Dat we de Cees vooral, nog heel veel gelukkige jaren samen met Maria toewensen.

 

In naam van alle vrienden,

Dank ik nog diegenen die hun medewerking hebben verleend.

En de Cees voondag.

TRAINING BIJ MARINUS BLIEMER TE OOSTERHOUT

Op 2 juli kregen we training van Marinus Bliemer te Oosterhout.

Bij de opwarming was ook een vleugje karate, wat voor de meesten van ons nieuw was.

Zo heeft elke trainer zijn eigen methode, wat het alleen maar plezanter maakt!

Na de training werden we verwend met broodjes, en een frisse pint.

Een van de Nederlandse medejudoca ´s verjaarde die dag, en had ons bedacht met Belgisch bier! Bij de

temperatuur die dag, was dat zéér welkom, 


 

TORNOOI 25-10-2010 in onze kelder ( deelnemers tot 15 jaar)

Hallo Allemaal,

 

Het was weer een geslaagde zondag l.l. ( 24 10 2010 )

Judoclubs uit omliggende gemeenten kwamen in onze kelder hun beste beentje voor zetten.

Hier de uitslagen:

 

Vos Willem 1ste Loenhout

Brian Janssen 2de Loenhout

Elize Vos 3de Loenhout

Donny Den 4de Heyer Bergen op Zoom NL

 

Aernouts Tijl 1 ste L.

Lorenzo Braat 2 de L.

Victor Timmer 3 de Essen

Yorben Van Oevelen L.

Zay Deurinck Brecht

 

Van den Boom Rik  1 ste Essen

Frijters Quinten 2 de Essen

Janssen Rik 3 de Essen

Geens Eliza sympathieke verliezer ( die zelden verliest) L.

 

Koning Thomas 1 ste Essen

Pascal Have 2 de Essen

Aernouts Dietse 3 de L.

 

Frijters jelena 1 ste

Schrauwen Daan 2 de

Sanders Rens 3 de

 

Broos Anna 1

Aernouts Dietsen 2 L.

Van Dijck Alex 3 L.

 

Emily Willems 1
Van Oosten 2

Jarne Aerts 3

Vergeef mij als er hier of daar toch een foutje zou zijn ingeslopen.

 

Onze Cees heeft weer z’n uiterste best gedaan om zijne kelder eens te meer ter beschikking te stellen, met alles erop en eraan.

Een woordje van dank aan de verschillende medewerkers, Winny VDD, Rudi VD, Cees M, Sonja M, Marc VE, Paul G, Talia VDD, Timmeke Glenn en Guy R, Jef G, de papa van Brian Janssen die zomaar spontaan de afwas kwam doen.

 

Vrienden Jan, Wim en Anneke uit Nederland bedankt voor het jureren.

Jan Van Tichelen uit Brecht ( broer van Dirk ) vereerde ons met een bezoek.

We hebben enkele vrienden moeten missen, doch allemaal met een gemotiveerde rede.

 

Langs deze weg wil ik ook gebruik maken om ons aller vriend Patrick Aerts veel geluk toe te wensen met zijn herstel van een elleboog operatie, waardoor hij toch geruime tijd inactief zou kunnen zijn, spijtig maar niks aan te doen, wij zullen hem missen.

Stilletjes hopen velen met mij dat hij af en toe eens langs komt om ons de knepen van de kata’s bij te brengen.

 

De Rudi Van Dijck heeft op zaterdag 23 10 een wedstrijd gaan meedoen in Ridderkerk NL, zijn verhaal: niet gewonnen maar veel geleerd!

En dat noem ik dan weer de juiste instelling ” winnen is goed, maar meedoen is belangrijker ! “

Rudi mocht uit handen van de organisatie een trofee ontvangen voor Cees Martens,  de trofee “ Altijd respect voor elkaar “ en dat heeft hij dubbel en dik verdient.

Zoals ik in het verleden reeds schreef:

- voor de Cees is iedereen gelijk,

- Cees maakt geen onderscheid in rang, - stand of kleur,

- staat steeds klaar voor de judosport,

- al vele jaren rijd hij samen met vrouwtje Maria land en streek af om met zijn leden tijdig op wedstrijden te zijn,

- stelt te pas en te onpas zijn privé ruimten ter beschikking om te sporten,

- staat ons bij met (goede) raad en daad, en dat allemaal voor ons schoon ogen…..

Applaus a.u.b.     

 

Groetjes en tot op de Tatami.

 

Guido Torfs

Info : Cees Martens 0032 (0)3 669 52 54   

 

 

 

 

SINTERKLAASTORNOOI HEERLE 20-11-2010

Janssen Brian 3de
Aernouts Tijl 4de
Vos Elise 2de
Aernouts Dietsen 4de
Van Looveren Bram 5de
Rubbens Robin 4de
Rubbens Roy 4de
Geens Eliza 2de
Van Dijck Rudy Laatste

Hallo Allemaal,

 

Het was weer een geslaagde zondag l.l. ( 24 10 2010 )

Judoclubs uit omliggende gemeenten kwamen in onze kelder hun beste beentje voor zetten.

Hier de uitslagen:

 

Vos Willem 1ste Loenhout

Brian Janssen 2de Loenhout

Elize Vos 3de Loenhout

Donny Den 4de Heyer Bergen op Zoom NL

 

Aernouts Tijl 1 ste L.

Lorenzo Braat 2 de L.

Victor Timmer 3 de Essen

Yorben Van Oevelen L.

Zay Deurinck Brecht

 

Van den Boom Rik  1 ste Essen

Frijters Quinten 2 de Essen

Janssen Rik 3 de Essen

Geens Eliza sympathieke verliezer ( die zelden verliest) L.

 

Koning Thomas 1 ste Essen

Pascal Have 2 de Essen

Aernouts Dietse 3 de L.

 

Frijters jelena 1 ste

Schrauwen Daan 2 de

Sanders Rens 3 de

 

Broos Anna 1

Aernouts Dietsen 2 L.

Van Dijck Alex 3 L.

 

Emily Willems 1
Van Oosten 2

Jarne Aerts 3

Vergeef mij als er hier of daar toch een foutje zou zijn ingeslopen.

 

Onze Cees heeft weer z’n uiterste best gedaan om zijne kelder eens te meer ter beschikking te stellen, met alles erop en eraan.

Een woordje van dank aan de verschillende medewerkers, Winny VDD, Rudi VD, Cees M, Sonja M, Marc VE, Paul G, Talia VDD, Timmeke Glenn en Guy R, Jef G, de papa van Brian Janssen die zomaar spontaan de afwas kwam doen.

 

Vrienden Jan, Wim en Anneke uit Nederland bedankt voor het jureren.

Jan Van Tichelen uit Brecht ( broer van Dirk ) vereerde ons met een bezoek.

We hebben enkele vrienden moeten missen, doch allemaal met een gemotiveerde rede.

 

Langs deze weg wil ik ook gebruik maken om ons aller vriend Patrick Aerts veel geluk toe te wensen met zijn herstel van een elleboog operatie, waardoor hij toch geruime tijd inactief zou kunnen zijn, spijtig maar niks aan te doen, wij zullen hem missen.

Stilletjes hopen velen met mij dat hij af en toe eens langs komt om ons de knepen van de kata’s bij te brengen.

 

De Rudi Van Dijck heeft op zaterdag 23 10 een wedstrijd gaan meedoen in Ridderkerk NL, zijn verhaal: niet gewonnen maar veel geleerd!

En dat noem ik dan weer de juiste instelling ” winnen is goed, maar meedoen is belangrijker ! “

Rudi mocht uit handen van de organisatie een trofee ontvangen voor Cees Martens,  de trofee “ Altijd respect voor elkaar “ en dat heeft hij dubbel en dik verdient.

Zoals ik in het verleden reeds schreef:

- voor de Cees is iedereen gelijk,

- Cees maakt geen onderscheid in rang, - stand of kleur,

- staat steeds klaar voor de judosport,

- al vele jaren rijd hij samen met vrouwtje Maria land en streek af om met zijn leden tijdig op wedstrijden te zijn,

- stelt te pas en te onpas zijn privé ruimten ter beschikking om te sporten,

- staat ons bij met (goede) raad en daad, en dat allemaal voor ons schoon ogen…..

Applaus a.u.b.     

 

Groetjes en tot op de Tatami.

 

Guido Torfs

Info : Cees Martens 0032 (0)3 669 52 54   

 

 

 

 

TORNOOI RILLAAR 14-11-2010


Zowel Eliza Geens, Thalia Vandendriessche en Rudy Van Dijck behaalde een welverdiende tweede plaats

Enkele van onze jongeren haalden een hogere band:

Louis :haalde half geel
Yorben :bekwam geel
Roy : verdiende half oranje
Robin :greep naar  oranje

 

TRAINING VAN Sensei Wim Lindemans en Rob Van Pelt

 

Eens te meer mochten we kennis maken met de complexiteit maar tevens de eenvoud en logica van de judosport,

Met recht en rede werd ons er op gewezen dat de judosport niet alleen een fysieke sport is maar ook een sport waar je ten allen tijde je verstand moet gebruiken.

Het mag duidelijk zijn dat, bij het beoefenen van de sport nooit de bedoeling is je tegenstander te kwetsen.

 

Naar aanleiding van de prachtige les die wij genoten, gisteren zondag 13 februari, gegeven door Sensei Wim Lindemans en Rob Van Pelt.

 

 

TORNOOI HEERLE 20 02 2011

De tornooi-uitslagen:

Brian Janssen       2de (poule van 6)
Alex Van Dijck      3de (5)
Robin Rubbens       4de (4)
Rick Jansen (Essen) 5de (6)
Eliza Geens         4de (4 in de junioren jongenspoule)
Ben Van Beirendonck 3de (3)
Rudy Van Dijck      3de (4)

SPORTVERDIENSTE 2012

Op vrijdag 27 Januari werd onze Kees voorgedragen als sportverdienste van het jaar!

Deze eer is hem zeer gegund, na de volle inzet die hij heeft geleverd, volledig ten dienste van onze jonge en minder jonge judoka ´s.

Dit doet hij al sinds 1972, toen hij het koersen voor bekeken hield, en de roep van de tatami steeds luider werd.

Jammer dat Kees er zelf niet bij kon zijn tijdens de plechtigheid, dit wegens familiale omstandigheden. Onze hoofdtrainer, Dirk Schlott, heeft de trofee in ontvangst genomen uit handen van onze burgemeester Ansoms.

Ook Jef Goetstouwers kreeg een trofee: hij heeft zich meer dan 20 jaar met veel zorg over onze kleinsten ontfermd!

We mochten ook een cheque in ontvangst nemen voor de clubkas.

KERSTTORNOOI IN BERGEN OP ZOOM 2012

 

Op 14 december zijn we met 6 leden naar het kersttornooi te Bergen Op Zoom gaan kampen.

Aan motivatie ontbrak het zeker niet, en er zijn enkele mooie resultaten geboekt!

Eliza won al haar kampen, en vloerde tweemaal een zwarte band!

Ook Viktor ging met de eerste prijs aan de haal!

Kyan stond ook op het podium met zijn trofee op de derde plaats.

Iann heeft zijn mannetje gestaan, en kon de vierde plaats bemachtigen.

Ook Brent heeft zich goed geweerd, en werd beloond met een vijfde plaats.

Dit geldt ook voor Marijn, die ook nog niet zolang aan judo doet, en eindige zesde.

Ten slotte waren er nog Anneleen en Gertjan, ze deden nog maar voor de tweede keer mee aan een tornooi, en haalden de vijfde plaats.

Hierbij dus een pluim voor al onze judoka´s!

KARNAVALTORNOOI IN HEERLE 26-01-2013

 

Het karnavaltornooi in Heerle mag alweer als geslaagd beschouwd worden

Eliza kon zich op het middelste schavotje plaatsen!

Marin stond fier op de derde plaats.

Dit geldt ook voor Kyan en Anneleen.

Gertjan en Kyan konden zich een vierde plaats bemachtigen.

En Rik haalde de vijfde plaats.

Aan alle deelnemers: nen dikke proficiat!!

 

 

ONS TORNOOI 24-02-2013

Op 24 februari lokte het jeugdtornooi van judoclub Shinomaki een redelijk aantal jonge judoka's naar de tatami. Onder goedkeurend oog van een select publiek, maakten zij er een spannend en prettig tornooi van. Vooral de allerkleinsten waren in vorm en zorgden voor de nodige actie. En het publiek, dat genoot met volle teugen van de sterke prestaties van hun favorieten. Want aan motivatie en inzet geen gebrek, de jongelingen verkochten hun vel duur. Het leverde elke deelnemer een welverdiende prijs en een hartelijke uitnodiging voor volgend jaar op. Het clubbestuur bedankt iedereen voor de enthousiaste en sportieve sfeer en nodigt iedereen uit om dat volgend jaar te herhalen.

TORNOOI BIJ ARASHI TE OOSTERHOUT

 

Tijdens het tornooi bij de club ARASHI te Oosterhout, die onder leiding staat van Rinus Bliemer, hebben onze jonge judoka´s weer laten zien wat ze waard zijn!

                Gus haalde de eerste plaats

                Ook Gertjan plaatste zich als eerste

                Elias eindigde als tweede

                Anneleen stond ook op het podium als derde.

                Tenslotte kwam ook Kobe op het podium met een derde plaats.

Alweer een dikke proficiat aan al onze kleine deelnemers!

 

 


              

 

 

Wim Lindemans behaalde zijn zesde Dan

Wim Lindemans komt geregeld vanuit Ridderkerk, bij Rotterdam, bij ons een gastles geven.

Dat gebeurt steeds op een gevarieerde, en boeiende wijze, zodat jong en minder jong er steeds nieuwe technieken van opdoen.

Op 6 oktober haalde hij, zijn zesde dan, waar hij intensief voor getraind heeft, en de jury was uiterst kritisch!!

Hij mag dus terecht fier zijn op deze titel.

Thomas en Rens op het tornooi te Ridderkerk

Thomas en Rens hebben meegestreden op het tornooi, dat georganiseerd was in
Ridderkerk, nabij Rotterdam.

Beide hebben een mooie strijd laten zien, daar ze nog niet zo veel ervaring hebben met competitie.

Een dikke proficiat aan die twee jongeren!